Services

Diensten

Diensten

Foxmountain heeft naast drie hoofdtakken (technische-, verhaalanimatie's en visual effects) ook diverse diensten die zij aan kunnen bieden op het gebied van computer gegenereerde video. Lees hier onder meer over onze diensten. Mocht u iets zoeken wat er niet tussen staat, neem gerust vrijblijvend contact op om een animatie te laten maken door Foxmountain.

3D Animatie

3D animatie, de oplossing om uw boodschap simpel en helder in beeld te brengen. Niet alles is te filmen, omdat het te kostbaar, of door omstandigheden onmogelijk is. Dan bied animatie video een uitkomst. Foxmountain kan met behulp van animatie uw fantasie werkelijkheid laten worden! Wij modelleren, texturen, belichten, animeren en renderen de animatie in eigen huis. En blijven up to date met de nieuwste technieken, virtual reality (VR), 360 graden animatie en augmented reality (AR).

Lees meer...

2D Animatie

Met een 2D animatie kunt u makkelijk elementen uit uw huisstijl gebruiken, elementen van uw website laten zien of iets uitleggen doormiddel van een infographic. In 2D animatie zijn er diverse stijlen: kinetische animatie, handgetekend, whiteboard animatie of flat design. Samen met Foxmountain kunnen we een stijl vinden die bij het doel van uw animatie past.

Lees meer...

Visuele effecten (VFX)

Zodra uw film visuele effecten nodig heeft, kunt u natuurlijk gebruik maken van special effects of stuntacteurs. Het is echter ook mogelijk om tijdens de post-productie, effecten toe te voegen die tijdens het filmen zelf niet te realiseren zijn. Met behulp van visual effects kan Foxmountain uw productie nog meer in het oog laten springen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van explosies, fictieve voertuigen, 3d hologram of andere objecten. Maar ook het weg poetsen van objecten die eigenlijk niet in beeld mochten zijn, behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer...

Motion Graphics

Motion graphics worden vaak gebruikt om producten of bedrijven toe te lichten. Met behulp van 2D en 3D motion graphics en kinetic typography kan Foxmountain dynamische uitleg geven over uw product, proces of bedrijf. Motion graphics zijn ideaal om te gebruiken in een product presentatie bij uw klant. Of voor op een beurs of intern binnen uw bedrijf.

Lees meer...

Interactieve Animaties

Foxmountain levert ook interactieve animatie. De animatie maakt gebruik van websitetechnieken, zoals HTML5, CSS3 en JavaScript. Het voordeel van deze vorm van animatie is de interactiviteit. De kijker kan zelf bepalen wanneer het volgende deel, of juist het vorige deel weergegeven mag worden. Daarnaast kunnen teksten makkelijk aan te passen zijn. Op deze manier kan iedere gebruiker een unieke animatie te zien krijgen, met eigen taal, teksten of animatiesnelheid. Door de technieken van webdesign te gebruiken, kan ook gebruik gemaakt worden van ingeladen teksten uit een database of XML-bestand. Wat personaliseren tot de mogelijkheden laat behoren. U kunt ook een andere manier kiezen om interactie te krijgen doormiddel van een animatie, denk bijvoorbeeld aan 360 video's, virtual reality(VR) of augemented reality(AR).

Lees meer...

360 Graden video's

Het is tegenwoordig mogelijk om film in 360 graden op te nemen. Foxmountain kan dit monteren. Maar het is ook mogelijk om 360 graden video te combineren met 360 graden animatie. Of Een 360 graden animatie omgeving te voorzien van filmbeelden. De 360 graden video, kan geëxporteerd worden naar onder andere Youtube en Vimeo. EN is te bekijken met een telefoon, tablet of virtual reality bril

Lees meer...

Virtual Reality

360 Virtual reality is de ultieme vorm om een animatie te beleven. U raakt als het ware in de wereld waar de animatie zich afspeelt. Dat kan zijn in een virtuele rondleiding door een gebouw, of in een technisch proces. Foxmountain kan een 3d animatie geschikt maken voor Virtual Reality (VR). Zo kan iedereen met een telefoon, tablet of virtual reality bril rondkijken in de animatie. Daarnaast is het ook mogelijk om film beelden te combineren met 360 Virtual Reality Foxmountain kan een 360 graden omgeving genereren, of stereoscopisch 3d (een video voor elk oog apart)

Lees meer...

Motion Capture

Met behulp van motion capture (mo-cap) kunnen wij op een zéér gemakkelijke manier menselijke bewegingen omzetten naar een 3D of 2D animatie. Door gebruik te maken van motion tracking camera's kunnen wij een gedetailleerd beeld maken van de bewegingen van een persoon, dit levert een vloeiende en realistische animatie op. Met onze motion capture techniek kunnen wij voor een klein budget toch realistische bewegingen analyseren en opnemen, zoals lopen, springen, zwaaien, vechten, dansen enzovoorts.

Lees meer...

Product Visualisatie

Product visualisatie vaak ook visual of render genoemd worden vaak gebruikt om een nog niet. bestaand product af te beelden. Of om een product af te beelden wat lastig te fotograferen of filmen is. Door middel van een gedetailleerd 3D model is het mogelijk om een realistisch afbeelding te maken. Deze methode is ook te gebruiken wanneer er geen beschikking om een product vast te leggen in een professionele lichtstudio. Dan kan een render uitkomst bieden, Het is nauwelijks van de realiteit te onderscheiden. Daarnaast is het mogelijk om beelden te tonen die in het echt niet of lastig te realiseren zijn, bijvoorbeeld een exploded view van een product.

Lees meer...

Artist Impressions

Het is mogelijk om bij ons tekeningen met afmetingen van een huis, kantoorgebouw, jacht, schip of machine om te laten zetten in een geanimeerde 3D rondleiding of een gedetailleerde illustratie. Tevens is het mogelijk om een tour of panorama te maken van echte foto's, om zo het interieur en exterieur van het object beter in beeld te brengen. Foxmountain kan een mooie weergave maken van bestaande en nog te ontwikkelen architectuur.

Lees meer...

Projection Mapping

Met behulp van projection of video mapping kunnen uw muren of plafonds tot leven gebracht worden. Door gebruik te maken van een digitale projectie wordt een saai oppervlak omgevormd tot een interactieve belevenis! Projection mapping is ideaal voor een presentatie van een groot object, gebouw. Tevens is dit goed te gebruiken om een virtuele omgeving te creëren zonder gebruik te maken van virtual reality brillen. Met projection mapping wordt gebruik gemaakt van 1 of meerdere beamers.

Lees meer...

Logo- titeldesign

Naast het maken van intro's, animaties en visuele effecten kunnen wij ook filmtitels verzorgen voor uw producties. Dit kan zowel met 2D en 3D animatie als met gefilmd materiaal. Dit geeft uw filmproductie een extra dimensie! Een goede film heeft immers een goede intro, die het verhaal vertelt of het alvast kort introduceert. Het zelfde geld voor een mooie introductie van uw logo of titels in uw bedrijfsfilm

Lees meer...