Zoeken

Bedrijfsvideos

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken?

Wij hebben de beste cameramensen voor uw video, bij ons kunt u de video ook combineren met u een 3D animatie, of een 2D animatie Wij zijn gespecialiseerd in het maken van videos. Helemaal op maat naar uw wens gemaakt. Een video kan in een korte tijd een boodschap op een ludieke manier overbrengen.

Wij vertellen door middel van een video uw verhaal in ander halve minuut of in 60 seconden, op een eenvoudige manier aan uw doelgroep op een originele manier in een stijl die past bij uw bedrijf.

Bij ons kunt u dus een filmpje laten maken op maat.

Bekijk meer projecten

Uitblinken op (online) beurzen

Foxmountain kan u laten opvallen op een beurs, met een uitleggende, commerciele of juist informele video of animatie. Het maakt niet uit op welke beurs u staat, een agrarische, technische of juist een tradeshow, exhibiton of fair staat. Of wat u wil presenteren, een dienst, nieuw product of juist naamsbekendheid

U kunt ook gebruik maken opvallende elementen in uw stand/booth zoals beeldschermen, visuals, virtual realitybrillen of hologram. Of steel de show met augmented reality door een 360 product animatie te vertonen.

De video's van Foxmountain zijn op diverse (internationale) beurzen vertoont, zoals: LIV, Productronica, Semicon, IAA en Grindtec

Meer mogelijkheden